Konkurrence

 

Hi og tak fordi du giver dig tid til at tag et kig hos YouAreFit

Der er ingen konrencer i øjeblikket - nedenstående er blot et eksempel på, hvilke type

af konkurencer du finder hos YouAreFit nu og da.

 

Nedenstående konkurence er udløbet 

Idag d. 13/11 - 20 starter en ny konkurrence.

Vind 5 gange 55 minutters personlig vægttabs træning.

Inklusiv i dette er:

5 gange 55 minutters personlig træning.

Du får desuden et træningsskema over øvelser du kan udføre hjemme privat uden udstyr eller et der passer til fitnesscenteret, hvis du er medlem der.

 

 

Frokosteksempel efter træning. Proteinerne kommer her fra 4 typer af ost. Kulhydraterne kommer her fra 5 typer grøntsager, hvor 2 af dem har høj mængde fibreindhold. Salaten er toppet med en anelse olie

Vi vil løbende veje dig og måle dit BMI, muskelmasse samt fedtprocent.

OBS hvis du vejer mere end 140 kg vil vi foreløbig ikke kunne foretage disse målinger, da YouAreFit er en transportabel fitness udbyder.

Du får udleveret et skema med et eksempel på dine daglige måltider i 3 dage. Dette skema vil følge det kalorie antal der passer præcist til det antal kg du ønsker at tabe dig på sigt.

Du bliver guidet til, hvordan du selv planlægger den korrekte kost, herunder at læse de vigtige tal på varedeklarationen af madvarer.

Hvor foregår træning

Vinder du, så kan du vælge om du vil træne på Musvitvej 5 i Kregme ved Frederiksværk, på Gøgeurtvej 7 i Bakkebølle ved Vordingborg, på parkeringspladsen ved Nivå bycenter eller i din private have i Nivå.

For at være med i konkurrencen bedes du udfylde formularen her på siden eller skrive til vibs@youarefit.dk eller vibekeh06@gmail.com.

Hvis du ikke har modtaget en mail, hvor der står modtaget indenfor 48 timer, så skriv gerne igen.

Den heldige vinder får besked pr mail/sms d. 1/4 - 21

Hvis du har vundet og jeg intet har hørt fra dig senest d. 8/4 - 21 trækkes en anden vinder YouAreFit glæder sig til at træne den heldige vinder. Mange hilsner YouAreFit.dk

Eftermiddagssnack eksempel. Frisk melon, mandler og grovknækbrødssnack

Navn*
Emailadresse*
Telefonnummer
Besked*