FAQs

 

Hvor lang tid er én træningstime

1 almindelig træningstime er på 55 minutter

1 træningstime for den travle er på 30 minutter

Kan jeg dele mine klip?

Personlig Trænings klippekort kan godt deles af to personer

Corona, afstand og afspritning

YouAreFit sørger for, at alt udstyr er sprittet af før hver træningssession. Ønsker du også selv at spritte udstyret af inden du starter, vil der være sprit og papir til rådighed. Ved gruppe træning vil det i nogle tilfælde være muligt at få tildelt sin egen mængde udstyr der er sprittet af ved start. Er det yderst vigtigt for dig, at du får tildelt din helt egen mængde udstyr under gruppe træning, så skriv forud for træning en mail eller sms besked og hør om det er muligt til netop din træning. I forhold til Corana regler og afstand er det ikke muligt at korrigere dig via mine hænder pt. I øjeblikket vil jeg derfor rette dig via en genvisning af øvelsen, forklare endnu engang eller vælge en anden øvelse. Man kan heldigvis træne de samme muskler på mange måder!

Skal jeg være nervøs for om jeg kan følge med?

Nej Personlig Træning tilrettelægges nøjagtigt til dig – og de særlige udfordringer du måske har. 

Regnvejr

1. Foregår træningen i din have og har du/I mulighed for, at vi kan træne inde og stadig følge corona retsningslinierne, så gør vi det. Har I ikke denne mulighed, så følges dmi´s oversigt. Såfremt at der står regn over din bolig på aftalte tidspunkt, så kan træningen aflyses uden at det koster et klip. Vi kan også bibeholde aftalen og træne i regnvejr - det er op til dig/Jer.

2. Foregår træningen i Kregme følges dmi´ s vejrudsigt for aftalte tidspunkt og træningen kan aflyses uden det koster dig/jer et klip. Ønsker du/I at træne i regnvejret så gør vi det. 

3. Foregår træningen i Bakkebølle, så vil vi ved personlig træning gå indenfor og træningen kan derfor ikke aflyses samme dag, uden at det koster et klip. Er I en gruppe kan træningen aflyses samme dag uden at det koster klip, idet træningsrummet og coronaregler ikke lever op til større grupper. 

Udstyr

Medbring eget underlag – (så puster vi ikke på hinandens.) Om underlaget koster 40, 300 eller 500 kr? Du bestemmer – jeg selv er tilfreds med et til 40 kr!

Hos YouAreFit bruges følgende udstyr.

Fitnessbænk, squatrack, dumbbell (håndvægte), barbell (vægtstænger), kettlebell, motionscykel, elastikker,, equalizer, gymball, slam ball, wall ball plyo box, abwheel (mavehjul), slynge, vægt/BMI/Fedt%/muskelmassemåler.