Søger en person som seriøst ønsker at tabe sig

Hi YouAreFit søger en person som ønsker at tabe sig og som vil lade andre følge din historie her på siden via billeder og tekst, som du selv godkender, før det kommer på siden. Vi vil starte med et billede af dig som du ser ud nu - det er obligatorisk

Det er naturligvis et gratis tilbud og det vil starte op engang i august, påtænker jeg

Du skal veje minimum 10 kg for meget og gerne 20 eller 30 kg for meget. 

Du vil blive fulgt på siden til du har tabt 5 kg som minimum - lad os tale om det

Som udgangspunkt træner vi 10 gange sammen og jeg instruerer dig desuden i, hvordan du kan træne hjemme også. Du skal som minimum have tid til at træne 3 timer pr. uge.

Udover træningsprogrammer og personlig træning i Kregme ved Frederiksværk, får du vejledning og eksempler på at sammensætte dine måltider. Desuden får du hjælp til, hvis nødvendigt, hvordan du selv læser deklarationen på madvaren og måler eller/og udregner, hvor meget du må spise af en given madvare. Ja det kan være besværligt i starten, men inden længe har du vænnet dig til at se hvor mange havregryn du må hælde ud af posen, så du ikke skal stå med vægten hver gang. 😀

Du vil spise reel normal mad - ingen pulver som nupo eller andet. Ingen holder sig fra at spise sukker, pizza eller lignende - eller også holder de i en måned eller to. Derfor handler dette om omstilling til at spise reel fornuftig mad til daglig. For gør du det, så vil der i ny og næ også være plads til enten et stykke pizza, en bid chokolade eller et stykke lagkage. Alt handler om valg i hverdagen. Dvs at der i et vægttabsforløb hos mig ikke vil blive forbud mod bestemte madvarer, men at det bliver valgt med omhu, hvor tit du kan give dig selv lov til at spise et af alle de madvarer der bare sætter sig på sidebenene på de fleste af os - også på mig!

Hvis du har interesse i dette - udfyld da formularen under kontakt eller skriv en mail til vibs@youarefit.dk

Jeg vil kvittere med modtaget. Hører du intet, skriv eller ring, så er der smuttet en mail 👎

Du bedes besvare følgende:

Hvilken alder har du

Har du lavet nogen form for træning før - hvis ja, hvornår og hvor tit

Skriv hvad dit daglige mad/drikke indtag normalt består af. Blot i store træk, som eksemelvis: fastfood 3 gange om ugen, 3 glas rødvin hver aften, elsker masser af ost eller hvad det nu måtte være. Ost er sundt, så det lyder vanvittigt, når man hører om en person der vejer 50 kg for meget pga af ost, men det er ikke desto mindre sandt. Du behøver hverken spise fastfood, kager, chips, sodavand eller alkohol for at blive overvægtig - derfor er det vigtigt for mig at vide, hvád du spiser til daglig.

Sikre dig, at du har tid i hverdagen til minimum 3 gange 1 times træning om ugen. 1 - 2 gange om ugen træner du sammen med mig, resten træner du selv hjemme privat. Du behøver blot et underlag til 40 kr. 

Du skal have lyst til at gøre en indsats for at lære logikken i valg af madvarer, så det ikke sætter sig på sidebenene

Du har ganske enkelt helt vildt meget lyst til, at få smidt de overflødige kg overbord. 

Det er et krav at du melder fra 24 timer før, hvis du er forhindret i at møde op. Bliver du væk mere end én gang uden at have afmeldt 24 timer før, så ophører tilbudet.

Du skal ønske at ville følge mine regler - og med det sagt, ved jeg udemærket at man kan falde i og komme til at spise en kage alligevel, men hvis du oftere og oftere ikke lige fik klaret træningen eller lige fik spist dobbelt portion, så gavner det ingen steder. Derfor forventer jeg, at du kommer og siger, hvis der er problemstillinger der har ændret situationen. Måske skal vi bruge de næste 2 uger på at sørge for at du bliver på samme vægt, men ikke skal tabe dig eller? En snak kan gøre rigtig meget for at du bibeholder din gratis chance for hjælp til at tabe dine overflødige kg.

Jeg glæder mig til at møde dig og hjælpe DIG på rette vej 😀

 

Hvilken type træning ønsker du?

Vægttab

Større muskelmasse/mindre fedtprocent

bliv sundere og få mere energi

senior træning

Har du fibromyalgi og er du træt af kramper og begrænsninger

Har du et specifikt mål - skriv gerne en forespørgsel

 

Priser inklusiv program lagt præcist til dine/Jeres mål

Ved flere sammen differentieres programmet efter Jeres forskellige mål

Fra 200 - 320 kr./time ved 1 person

Fra 300 - 400 kr./time ved 2 personer

Fra 380 - 480 kr./time ved 3 personer

Præciseret info ses under overskrifterne

Personlig Træning

Familie Træning

For den travle

Jeres eget hold

Hvem er jeg

Hi Jeg hedder Vibs, er stor fan af at dyrke fitness. Både for motionen og sundhedens skyld, men mindst ligeså meget for den energi, følelse af velvære og den selvtillid der følger med. 

Jeg er uddannet certificeret personlig træner fra Fitness Instittetet og fysiurgisk massør fra Atwork

Vil du vide mere om mig og min viden indenfor personlig træning, klik da på min historie samt eventuelt på certifikater. Du er også velkommen til at stille spørgsmål på mail. 😀

Finder du ikke svar

RING og/eller indtal gerne på 50737767

MAIL vibs@youarefit.dk

MAIL vibekeh06@gmail.com

CVR NR 41302291

 

Navn*
Emailadresse*
Telefonnummer
Besked*

Priser for Personlig Træning og Personlig Gruppe Træning

Følgende priser gælder hvis du møder op på Musvitvej 5 Kregme - Frederiksværk eller på stranden Roskilde fjord ved Kregme – Frederiksværk eller på Gøgeurtvej 7 i Bakkebølle ved Vordingborg.

Skal træningen foregå i din egen have, på selvvalgt strand eller? – send mig en mail med adressen og dine ønsker for træning. Prisen afhænger af, hvor langt jeg skal køre. Du kan dog se et par priseksempler under familietræning.

Du er altid velkommen til blot at henvende dig med dine spørgsmål.

Du har frem til d. 15/7 – 2021 til at bruge dine købte træningsklip - du har altså mindst 1 år til at nå din træning

Personlig Træning Enetime af 55 minutter

Betaling pr gang 320 kr.

Betaling 4 gange 1120 kr. (svarer til 280 kr. pr. gang)

Betaling 10 gange 2400 kr. (svarer til 240 kr. pr. gang)

Betaling 14 gange 2800 kr. (svarer til 200 kr. pr. gang.)

Fortryder du efter første træning, at du ikke købte eksempelvis 10 træninger til en billigere pris samtidig, så reguleres prisen efterfølgende.

Dvs. hvis du har købt 1 træning til 320 kr men fortryd at du ikke købte 10 gange til en timepris af 240 kr, så betaler du den manglende difference fra 320 til 2400. Således bliver din pris 240 for hver af dine træningstimer

OBS Fulde betaling foregår senest på dagen lige før opstart af træningen.

Sådan tilmelder du dig

Du tilmelder dig ved at sende en mail med et ønsket klokken hel eller halv tidspunkt. Eksempelvis Jeg ønsker personlig træning d. 25. juni kl 13.30. Når du har fået en bekræftelses mail er den godkendt.

Sådan betaler du

Du kan betale via webshoppen, ved brug af kontankformularen på forsiden eller mail til vibs@youarefit.dk og få tilsendt en faktura. Betalingen skal være youarefit i hænde inden første træningstime - kan dette ikke nås, accepteres kontanter